El programa d’educació financera de Caixa Ontinyent tanca el curs escolar amb 98 activitats i 3600 participants

Reprodueix vídeo

Educació financera a Caixa Ontinyent

El programa d’educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent ha tancat el curs escolar amb una elevada participació. 98 activitats per a docents i centres docents amb 3597 participants. Una xifres que mostren la gran acceptació d’aquesta iniciaiva que estudia noves accions per al proper curs.

En concret s’han realitzat 9 cursos online per a professos amb 327 participants. Cursos, d’entre 25 i 35 hores. Amb temàtiques relatives a finances bàsiques a diferents nivells, ciberseguretat, mitjans de pagament i educació financera per a menuts i no tan menuts.

S’han realitzat 18 conferències entorn a jocs d’atzar i apostes, sistema financer i emprenedoria.

Que es van impartir a alumnes de 4t d’ESO, Batxiller i Cicles formatius de Bocairent, Castelló de Rugat o Ontinyent amb 599 participants en total.

Per altra banda, amb la col·laboració del CEIP Lluis Vives d’Ontinyent i prenent com a base els cinc contes infantils de la col·lecció “els contes de Dino”. Així, s’han celebrat 31 tallers educatius presencials i representacions teatrals pels més xicotets (aules infantil i primària). En els quals van participar set col·legis públics d’Ontinyent i un total de 1952 persones.

Per últim, al llarg del curs escolar s’ha desenvolupat la II edició del concurs sobre coneixements financers. Amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de disposar de conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària i la importància de fomentar aquests coneixements en les generacions més joves. En concret a alumnes de 4t d’ESO. Van concórrer 27 aules de 19 centres de localitats com Canals, Ontinyent, Tavernes de la Valldigna. També Bocairent o el Grau de Gandia. Han hagut 40 activitats i 669 participants.

A més, actualment Fundació Caixa Ontinyent no sols té previst la continuïtat d’aquest programa sinó la incorporació de noves eines que permeten multiplicar les actuacions i fer més segmentada i accessible la formació financera amb el pròxim llançament d’una Aula Virtual.

Educació financera a Caixa Ontinyent

Comarcal.TV

Educació financera a Caixa Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés