El proper curs escolar començarà l’11 de setembre a la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

El proper curs escolar començarà l’11 de setembre

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport proposa en les meses de negociació que el dilluns 11 de setembre siga el primer dia de curs 2023-2024 per a l’alumnat d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant en FP Bàsica (FPB) com en les titulacions de grau mitjà i superior. En tots els casos l’últim dia de classe serà el divendres 21 de juny.

Pel que fa a l’alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica i el FPB de segona oportunitat començaran el 13 de setembre i també finalitzaran el 21 de juny. Al cas de les EOI, les classes arrancaran el dilluns 25 de setembre.

En formació de persones adultes (FPA), l’inici de curs serà el 18 de setembre i finalitzaran el 19 de juny.

En ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals; ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius de règim especial, les classes començaran el dimecres 20 de setembre i acabaran el dimecres 19 de juny.

Les vacances de Nadal, per al professorat i l’alumnat, s’estableixen des del divendres 22 de desembre fins al divendres 5 de gener, els dos dies inclosos, amb la qual cosa el curs es reprendrà el dilluns 8 de gener. Les vacances de Pasqua aniran des del dijous 28 de març fins al dilluns 8 d’abril, també els dos inclosos.

El pròxim curs 2023-2024 tindrà els dies festius autonòmics següents: el dilluns 9 d’octubre, el dijous 12 d’octubre, el dimecres 1 de novembre, el dimecres 6 i el divendres 8 de desembre, i també el dimecres 1 de maig.

Cal tindre present que aquest és el calendari escolar comú per a tot el territori en l’àmbit autonòmic. Així cada ajuntament estableix tres dies no lectius locals.

Per tant, una vegada publicat en el DOGV el calendari escolar del curs 2023-2024. Els consells escolars municipals (CEM), que són el màxim òrgan de participació de la comunitat educativa d’un municipi, o els ajuntaments. Pel que fa als pobles menuts que no disposen de CEM, acabaran de definir el calendari amb els festius i els dies no lectius locals.

El proper curs escolar començarà l’11 de setembre

Comarcal.TV

El proper curs escolar començarà l’11 de setembre

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés