El PSPV de Canals aposta per la joventut de Cristian Juan i el seu equip per a les pròximes eleccions

Reprodueix vídeo

El PSPV de Canals aposta per la joventut de Cristian Juan

El passat divendres, 5 de maig, el Bar Brasilia de Canals acollia la presentació de la candidatura del PSVP-PSOE a les eleccions municipals amb Cristian Juan com a cap de llista. Amb 30 anys i després de militar en Joventuts Socialistes, aquest jove graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública aspira a que la formació torne a aconseguir una majoris prou amplia com per a retornar-los l’alcaldia després de 27 anys. Cristian, qui ja va ser secretari general del PSPV local, és coneixedor dels engranatges del partit per la seua participació en diferents òrgans socialistes en aquests últims anys, experiència que li ha permès unir les diferents sensibilitats per a encapçalar “un projecte il·lusionant per a la majoria social de Canals”.

Una generació de joves, extremadament preparats i orgullosos del seu poble, però que no es resignen a que continue així.

Un PSVP que aposta per la renovació generacional per a connectar amb la societat canalina, des dels joves fins la gent gran. Un equip que pretén posar també la política cultural en primera línia en el poble de la foguera més gran del món.

Juntament amb la lluita per l’habitatge digne i el valor del seu patrimoni cultural com a primeres mesures a executar. El 28 de maig els son favorables, els socialistes proposen la creació d’un pla integral de renovació dels carrers de Canals.

A més diàleg i política assossegada que s’allunye de la crispació dels últims anys a Canals. És el que l’equip del PSPV-PSOE pretén portar endavant amb Crisitan Juan. Candidat que els seus defineixen com una persona humil i discreta i un treballador incansable i apassionat de la seua localitat.

El PSPV de Canals aposta per la joventut de Cristian Juan

Comarcal.TV

El PSPV de Canals aposta per la joventut de Cristian Juan

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés