El PSPV-PSOE inicia les converses amb Xàtiva Unida per arribar a un pacte de govern d’esquerres

Reprodueix vídeo

El PSPV-PSOE inicia les converses amb Xàtiva Unida

L’executiva de l’Agrupació Socialista de Xàtiva s’ha reunit aquest dijous en la seua seu al carrer Caldereria. La finalitat ha estat analitzar els resultats electorals del passat 28-M i plantejar el posicionament dels i les socialistes xativines davant l’escenari obert per les urnes a la ciutat.

Com a conseqüència d’aquestes reflexions, la comissió executiva ha acordat iniciar un procés de diàleg amb Xàtiva Unida per tal d’arribar a un pacte de legislatura que supose la configuració d’un govern municipal estable, que duga a terme les polítiques de progrés necessàries, basat en l’enteniment mutu i en el consens sobre l’acció de govern que dimanarà dels programes amb què ambdues formacions concorregueren a les passades eleccions. I en els mateixos termes es pronunciava la cap de llista de Xàtiva Unida, Amor Amorós al nostre Bon Dia Comarcal.

Els i les socialistes consideren que la ciutadania de Xàtiva va secundar majoritàriament a les forces progressistes. Obtingueren una diferència substancial de prop de 2.000 vots sobre la suma de tots els partits de dreta. El resultat de les eleccions aboca un suport de més del 30% a les opcions plantejades pels partits d’esquerres front al conjunt de les dretes. A més el PSPV-PSOE, força política guanyadora de les eleccions, entén aquests resultats com a un mandat popular. Així obrir aquest procés de diàleg amb les companyes i companys de Xàtiva Unida, amb la voluntat ferma i clara d’arribar a un pacte de legislatura en les properes setmanes.

El PSPV-PSOE inicia les converses amb Xàtiva Unida

Comarcal.TV

El PSPV-PSOE inicia les converses amb Xàtiva Unida

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés