El Pump Track de la Pobla del Duc celebra el seu primer any en funcionament amb una competició de Time Trial

Reprodueix vídeo

Primer aniversari del Pump Track de la Pobla del Duc

El passat divendres, 29 de setembre, la Pobla del Duc acollia una competició BMX Time Trial. Una prova esportiva que al seu torn servia per a festejar el primer aniversari de la instal·lació esportiva. Inaugurada fa ara un any. Des de les 18h. el circuit rebia participants de diferents categories.

Aquesta és una pista d’habilitats per a bicis, patinets i monopatins que presenta diferents canvis de rasant, revolts i salts. Una modalitat de ciclisme pensada perquè els usuaris demostren la seua destresa sobre rodes i que a més permet realitzar proves esportives. Com la que veiem amb els millors esportistes d’aquesta especialitat. Tanmateix, amb aquest circuit, La Pobla del Duc compta, des de fa un any, amb un equipament esportiu a l’aire lliure en una parcel·la de titularitat municipal al costat de les instal·lacions esportives actuals.

El “Pump Track” és una modalitat esportiva les primeres pistes de la qual es van construir a Austràlia i els Estats Units fa quasi 25 anys, i que des de llavors s’ha expandit per tot el món. Tanmateix, el circuit es construeix amb llastos compactats sobre les quals es disposa una capa d’aglomerat asfàltic amb una terminació de “slurry”.

Així, el de La Pobla del Duc és un circuit que es pot recórrer completament sobre rodes impulsades mitjançant la inèrcia adquirida en salts i peralts amb la pròpia habilitat del skater o ciclista.

Primer aniversari del Pump Track de la Pobla del Duc

Comarcal.TV

Primer aniversari del Pump Track de la Pobla del Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés