El restaurant Miguel i Juani es penja el preuat collar de Santa Isabel com guanyador del 49 Concurs Internacional Fideuà de Gandia

Reprodueix vídeo

El restaurant Miguel i Juani guanya el concurs de fideuà

El restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia s’ha alçat amb el primer premi del 49 Concurs Internacional Fideuà de Gandia i Gastronomia, celebrat aquest dimecres a l’Espai Baladre de la platja. El restaurant és un habitual del certamen, ja el va guanyar en 2018 i en 2014 quedaria segon. S’emporta 2.500 euros i també el preuat collar de Santa Isabel de mans de l’alcalde José Manuel Prieto.

El prestigiós esdeveniment gastronòmic que organitza l’Associació Fideuà de Gandia junt al departament de Turisme de l’Ajuntament i que començava fa quasi mig segle ha aconseguit una projecció difícil de superar. Amb ell Gandia dona la volta al món amb la seua principal senya d’identitat gastronòmica.

El segon premi de Fideuà fou per al restaurant Goya Gallery de València i la tercera plaça l’aconseguiria l’Arrosseria Cullasiete, d’Alfafar. El premi a la millor Escola de Cuina va anar a papar a l’hotel escola Ecotur de València.  I arriben al Millor Postres de Taronja, que devia presentar també cada participant i que fou per a altre restaurant de l’Alcúdia, Els Arcs.

A més a més, el guardó al millor concursant estranger fou per a la xef mexicana Diana Beltrán, que regenta un restaurant de menjar del seu país en Roma.

Altres dos restaurants italians van posar la nota internacional al concurs però també trobem xefs d’altres nacionalitats que ocupen llocs de renom a restaurants nacionals.

I com a novetat, per primera vegada el certamen es va celebrar a l’Espai Baladre, un canvi d’ubicació que es valora positivament.

L’organització, en col·laboració amb l’Ajuntament ja està apuntant idees per a l’edició de l’any que ve, que serà molt especial al ser la número 50.

El restaurant Miguel i Juani guanya el concurs de fideuà

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés