El restaurant Quique Dacosta en Dénia escala 22 posicions i es situa com el 20è millor del món

Reprodueix vídeo

El restaurant Quique Dacosta en Dénia 20è millor del món

Un any més “The World’s 50 Best Restaurants” ha donat a conèixer la seua prestigiosa llista amb els millors restaurants del món a través d’una gala que ha tingut accent valencià al celebrar-se per primera vegada en el Palau de les Artes i les Ciències i on no padia faltar un dels xefs més reconguts no sols en Espanya sinó en tot el món culinari: Quique Dacosta. El seu restaurant ubicat en Dénia, ha experimentant una de les grans pujades de l’any al escalar fins 22 llocs en la llista gràcies als sabors únics de la terreta amb els que ha conquerit als crítics de mig món.

Quique  Dacosta Restaurant, ubicant en la capital de la Marina Alta, concretament al carrer  Rascassa, 1 és un local on poder gaudir d’alta cuina avantguardista on es veuen les arrels mediterrànees i les últimes tendències en gastronomia.

A més aquest establiment s’ubica ara en la posició número 20. Ja lluny queda el lloc 42 aconseguit al 2022 després d’escaldar 32 peldanys respecte a l’edició de 2021. Així Dacosta va protagonitzar una de les majors pujades en la classificació, altre valencià fou una de les grans sorpreses de la nit. Ricard Camarena Restaurant, va irrompre per primera vegada en la seua història en aquesta llista dels millors del món situant-se en la posició número 96.

El restaurant Quique Dacosta en Dénia 20è millor del món

Comarcal.TV

El restaurant Quique Dacosta en Dénia 20è millor del món

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés