El Viña Rock tanca la seua vintè-sisena edició amb 240.000 assistents

Reprodueix vídeo

El sol i la música brillen al Viña Rock

Viña Rock continua sent un dels festivals més populars del nostre país i després de 26 edicions, mostra un estat de forma envejable. Més de 240.000 assistents abarrotaren el recinte situat en la ciutat manxega de Villarrobledo i permeteren als organitzadors presumir de penjar el cartell de “soldo out” dues setmanes abans i de la mà d’unes previsions meteorològiques totalment estiuenques. Com ja ve sent un costum, més enllà dels torbellins virals en el càmping, la música fou, un any més la protagonista amb artistes i grups com Desakato, Ska-P, La Pegatina, La MODA, Talco, TAnxuguerias, Narco, Boikot o Celtas Cortos. Però no sols destaca per la música sinó pel bon rotllo que hi ha en l’ambient i l’experiència que es viu dins del recinte. Uns dies es converteix en la capital mundial de l’art-natiu.

Aquesta vintè-sisena edició, celebrada del 28 d’abril a l’1 de maig, va comptar amb un total de 77 artistes i bandes de música,  un cartell carregat de grups de rock, mestissatge i hip-hop entre altres estils musical i en certa manera especial perquè sobre l’escenari del Viña Rock es va dir adeu al grup de punk rock asturià, Desakato, després de 20 anys de carrera musical i no ens oblidem dels grups valencians molt presents i que arrossega a molt de públic d’aquesta comunitat.

Aquesta és la primera vegada que el festival Viña Rock penja el cartell d’abonaments esgotats amb un mes d’antelació. Per a l’organització, açò és només una mostra de que l’esdeveniment només pot continuar avançant. I així ho plantejant. A partir d’ara treballen en què es convertisca en Festa d’Interès Nacional. Per a seguir impulsant la promoció de Villarrobledo, de la seua comarca i en general, de l’Espanya interior.

El sol i la música brillen al Viña Rock

Comarcal.TV

El sol i la música brillen al Viña Rock

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés