El subdelegat de Govern a València, Jose Rodríguez, presideix juntament amb l’alcalde d’Albaida, Juan Carlos Roses, la junta local del municipi

Reprodueix vídeo

Junta local de seguretat a Albaida

El subdelegat de Govern a València, José Rodríguez, ha presidit juntament amb l’alcalde d’Albaida, Juan Carlos Roses, la Junta de Seguretat Local del municipi. L’objectiu de la trobada ha estat ratificar el dispositiu de seguretat per a les Festes Patronals i de Moros i Cristians. Que se celebren al mes d’octubre.

La reunió ha posat en rellevància la importància de la coordinació de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat amb la Policia Local per a garantir la màxima seguretat en dies festius com el 8 i el 9 d’octubre en els que l’afluència de gent a Albaida és màxima arrel dels actes que es celebren , com ara l’Entrada de Moros i Cristians o les festes nocturnes.

En la reunió de la Junta Local del municipi també ha participat la Guardia Civil, la Policia Local d’Albaida, els representants de la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Remei i els de la Junta Central de Moros i Cristians i Creus Roja.

Junta local de seguretat a Albaida

Comarcal.TV

Junta local de seguretat a Albaida

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés