El trinquet de Piles serà seu del Campionat Individual Caixabank de Raspall d’Elit Femení que tindrà lloc del 14 de setembre al 15 d’octubre

Reprodueix vídeo

Raspall d’Elit Femení

Acte de presentació del Campionat Individual CaixaBank de Raspall d’Elit Femení, Trofeu President de la Generalitat, amb la presencia de Carlos Mazón que ha rebut les jugadores al Palau de la Generalitat.

Del 14 de setembre al 15 d’octubre els trinquets de Piles i de la Universitat Politècnica de València acolliran aquesta competició “tan nostra”.

En el transcurs de l’acte, el president ha assegurat que el Consell continuarà secundant la pilota valenciana a través de la Vicepresidència Primera i Conselleria d’Educació i Esports, en col·laboració amb la Federació i la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana i patrocinadors com CaixaBank.

L’acte ha comptat també amb la presència del vicepresident i conseller de Cultura i Esports, Vicente Barrera, i de les quinze jugadores que es disputaran enguany el Campionat, entre les quals es trobaven la campiona vigent, Victoria Díez, i la subcampiona, Mar Giménez, les dues pertanyents al Club de Pilota Valenciana de Bicorp.

Raspall d’Elit Femení

Comarcal.TV

Raspall d'Elit Femení

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés