El XIII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida clausura la temporada amb una gala que premia els atletes més destacats

Reprodueix vídeo

Cloenda del XIII Circuit Carreres Populars Vall d’Albaida

El divendres 17 de novembre, el Pavelló d’Esport Municipal d’Albaida va servir d’escenari de la emocionat gala d’entrega de premis als esportistes que han participat i triomfat en l’edició XIII del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. Un circuit en el que participen 25 pobles de la comarca.

Aquesta era la festa de l’atletisme, la cloenda de la temporada i el millor exemple de com el foment de l’esport és també l’excusa immillorable per a la vertebració i el turisme dels pobles de la comarca.

Un emocionat president feia palès l’esforç que suposa posar en marxa i consolidar, any rere any, aquest circuit. Circuit que ha complit tretze edicions.

I és que als pobles ja adherits al circuit, s’incorporava l’any passat Salem. I enguany  la coneguda com “Volta als Poblets del Riu” que passa per Benissuera, Guadassèquies i Sempere.

Un compromís, el d’anar creixent, també adquirit per la Mancomunitat.

Un a un, els atletes més destacats de la temporada van recollir els seus guardons, que premien els seus èxits en el circuit de carreres populars d’enguany. Arturo Mateu i Marta Carbó són els guanyadors de la categoria general en masculí i femení. Ambdós recordaven davant dels nostres micròfons com van ser els seus inicis i també l’esforç que els ha portat fins on han arribat.

Encara que com sempre, el millor premi és la companyia i la salut.

Una nit per al record que va acabar amb un vi d’honor per als assistents.

Cloenda del XIII Circuit Carreres Populars Vall d’Albaida

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés