El PP de la Font de la Figuera amb l’alcaldable Elio Cabanes presenta candidatura i un programa ple de propostes per a salvar la Font

Reprodueix vídeo

mElio Cabanes presenta candidatura per a salvar la Font

El passat diumenge de vesprada el PP de la Font de la Figuera va presentar la seua candidatura i el programa electoral al teatre Joan de Joanes. Una llista encapçalada per Elio Cabanes que en política ha sigut regidor durant 12 anys i durant 4 anys vocal del Comitè Executiu Nacional. Amb el lema “Fontins, Salvem la Font” l’alcaldable té clar que és el moment de gestionar el poble com una empresa on hi ha productes que s’han de vendre: el polígon industrial, turisme, mercat, comerç local i que ha de tindre beneficis en infraestructures hídriques, infraestructures esportives, transport públic o oci.

I és que per als populars el poble està de capa caiguda on ha sigut una constant el tancament d’empreses.

Molts són els plantejaments que tenen els populars per a revitalitzar el polígon industrial on asseguren els populars que només un 20% de les parcel·les tenen activitat i altre 50% estan sense construir. La seua proposta possa per preparar i condicionar els 140.000 m2 de què disposa per atraure i portar empreses al poble.

A més altres dels projectes estrella del programa ha de vore amb l’esport.

Una nova sala de gimnàstica i augmentar la seua oferta. També i ja pensant en el futur, la construcció de noves pistes i instal·lacions esportives.

Vicent Gandia, a més d’esportista incansable i gran corredor de trail és empresari d’hostaleria.  Com número 3 trobem a Cristina Bordera, administrativa i molt activa a nivell associatiu. L’empresari i fabricant de maquinària agrícola, Mauricio Pérez ocupa el número 4 i Ana Alcaraz la cinquena posició. Així són les persones que ocupen els llocs d’eixida d’una candidatura il·lusionant que volen treballar per una Font més pròspera i millor.

Elio Cabanes presenta candidatura per a salvar la Font

Comarcal.TV

Elio Cabanes presenta candidatura per a salvar la Font

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés