Els I Premis Ateval destaquen l’esforç a l’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Els I Premis Ateval destaquen l’esforç en Internacionalització de Textiles Visatex i el compromís socialment responsable d’Interfabrics i Hilaturas Ferre

Textiles Visatex i Punt Nout SA Babidu, Interfabrics, Hilaturas Ferre i Vialman SL són les empreses guardonades amb Premis Ateval 2022 que aquest dimecres 8 de juny es lliuraven al saló de Casa Seguí d’Ontinyent, just enfront de la seu de la patronal. L’associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana ha volgut així reconèixer la contribució de les empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil. Han convocant aquests primers premis que, a més, naixen amb motiu del 45 aniversari de la seua fundació.

En categoria d’internacionalització es va imposar Téxtiles Visatex, centrada en el disseny, fabricació i distribució de teixits per a la llar, moda, salut i benestar. Un premi que arriba per la seua aposta continuada per la internacionalització amb una important inversió en recursos personals i econòmics. Açò els han permès establir contactes comercials fins 77 països i el desenvolupament d’ambiciosos projectes com la construcció d’una filial en EEUU.

El primer premi a la responsabilitat social corporativa va recaure ex aqueo a Interfabrics i Hilatures Ferre; a Interfabrics pel seu èxit en la implantació de la majoria dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Per a Interfabrics, que forma part del grup Aquaclean, es basa en 3 pilars; les persones, els processos i el producte, creant a finals de 2012 el departament de Sostenibilitat.

Hilaturas Ferre ha llançat al mercat mundial una gama completa de fils fabricats a partir de matèries 100% reciclades, destinats a cobrir la demanda que existeix per productes social i ambientals responsables. El premi l’obté per la seua contribució als ODS en matèria de conducta professional ètica i responsable, gestió de residus, reducció d’emissions i la salut i seguretat dels clients i treballadors.

Però aquesta convocatòria deparava una gran sorpresa ja que fora de concurs es va reconèixer la dilatada trajectòria d’un empresari del sector. Aquest president es José Ramón Revert, president executiu de Manuel Revert i Cia, qui va rebre una gran ovació dels presents.

Prèviament a l’entrega de premis, Ateval celebrava la seua Assemblea General Anual.

Una assemblea que finalitzava amb una taula redona sobre “Plans de la Indústria Tèxtil per a la seua Transformació en el marc de l’estratègia europea d’economia circular.

Finalment, Com diem aquests premis naixen amb motiu del 45 aniversari de la patronal que es remunten al 1977. Des de llavors, Ateval representa els interessos comuns de les empreses del sector tèxtil valencià. Actualment compta amb 325 empreses associades.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés