Els Llumeners de Sant Esteve obrin a la ciutadania una campanya de recaptació per a l’adquisició d’una nova campana a l’ermita

Reprodueix vídeo

Recaptació de diners per a substituir la campana furtada a Ontinyent

L’Associació de Llumeners de l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent ha obert a la ciutadania la possibilitat d’implicar-se en l’adquisició d’una nova campana per substituir a la que va ser robada recentment. Una campanya de recaptació de fons que s’obri malgrat haver rebut oferiments per part de diversos particulars per pagar íntegrament els 5000 euros.

El procés per fer els donatius és una iniciativa plantejada pel departament de màrqueting i comunicació de Kapitalia. Que suposa la creació d’un codi QR que dirigeix a la plataforma Gofundme.

A més es podran fer donatius presencialment de dilluns a dijous. De 19:30 a 20:30 hores en la seu de l’entitat, al carrer Trinquet de Maians, nº 7.

Arran del robatori de la campana “San Esteban” es va retirar l’altra, anomenada “la Curra”. Així, estant previst que ambdues, la nova i la retirada, puguen ser reposades coincidint amb el final dels treballs de rehabilitació de l’ermita.

La rehabilitació s’iniciarà el proper mes de setembre, executant-se a càrrec dels fons municipals de la campanya “Ontinyent Participa”, on va ser una de les 5 propostes més votades de l’última edició.

Recaptació de diners per a substituir la campana furtada a Ontinyent

Comarcal.TV

Recaptació de diners per a substituir la campana furtada a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés