La Llosa de Ranes presenta els 24 festers de la Comissió de les Festes Patronals 2022 dedicades al Crist del Miracle i a la Mare de Déu de la Nativitat

Reprodueix vídeo

Els màxims representants Llosa de Ranes

Les festes de la Llosa de Ranes han tornat, unes Festes Patronals dedicades al Crist del Miracles i a la Mare de Déu de la Nativitat. Comencen sis dies replets d’actes, el primer d’ell el que més llueix va viure la nit del 25 d’agost. Després de dos anys sense festa,  es va dur a terme la presentació de la Comissió de Festers i Festeres del 2022.

La gala, celebrada a l’Avinguda Jaume I i presentada Andrea i Agos començava amb un vídeo resum  del que ha sigut un any il·lusionant.

Seguidament el poble donaria la benvinguda als festerets i festeretes, els membre infantils que hui son el present i el futur de la festa.

Era el torn, a continuació per a la Comissió del 2022; el fester Xavier Sanchis acompanyat per Rosa i Ornet Montell , el fester Josep Noguera acompanyat per Alejandra Tortosa els festers Alba Romero i Andreu Bertomeu , Marta Lorente i Andoni Estornell , Celia Gramaje i Javier Rubio  Paula Martínez i Carles González , Andrea Gisbert i Juanvi Llobregat, Carmen Aliques i Manel Ciscar , Anabel Vallés i Flamen Ivanov Laura Hostaler i Roger Maria Chust Gema Barberà i Joan Gómez Diana Gil i David Sánchez i Ylenia Vercher i Nacho Camarasa. Com veuen, tots van lluir amb les seues millors gal·les; ells de tratge, rebien la insígnia de fester i elles de blanc amb vestits de somni, es posaven per primera vegada la banda que les identifica d’ara en endavant com les festeres de La Llosa de Ranes.

Amb tots ells a l’escenari i creant aquesta preciosa composició, l’alcalde feia pales la seua emoció i només tenia paraules d’agraïment per a tots ells.

També els festers Gema, Marta, Joan i Josep, com a representants de la Comissió d’enguany es van dirigir als presents.

L’acte finalitzaria amb tots en peu per a escoltar i cantar l’himne regional, en directe i interpretat pel tenor Néster Martorell.

Els màxims representants Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Els màxims representants Llosa de Ranes

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés