Visita els museus de la Costera amb ”Xarxa Museus”

Reprodueix vídeo

Els museus de la Costera ja poden visitar-se de manera virtual

Turisme La Costera, que naix com a marca turística de la Mancomunitat de la Costanera-Canal dins del Pla de dinamització i Governança, continua promovent accions per a acostar els recursos turístics, patrimonials i culturals dels diferents municipis de la comarca als potencials turistes. Així, una de les seues últimes propostes ha sigut la creació del web Xarxa Museus, on es poden realitzar visites en 360º de tots els museus de La Costera.

D’aquesta manera, es pot accedir a informació útil, conéixer la ubicació geogràfica dels museus i gaudir de les exposicions. A més, el web també recull panoràmiques de cada municipi, el què complementa la visita virtual dels museus i fa encara més atractiva l’experiència

Així mateix, en la pàgina web de Turisme La Costera hi ha disponible una guia amb tota la informació relativa de la ruta temàtica. Poden ser descarregades en format PDF i consultar-se també en l’APP.

Aquests museus estan dedicats a diverses matèries, especialment a les Belles arts, l’Arqueologia o l’Etnologia. També hi ha alguns de caràcter temàtic centrats en la cultura festiva, com les Falles o el Corpus.

Tots ells formen part de la Xarxa Museus, que va nàixer amb l’objectiu d’atraure, incentivar, satisfer i fidelitzar als potencials turistes que visiten la comarca. Per exemple, com generar sinergies en el territori fomentant la pernoctació i la restauració, entre altres.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés