Els productes reciclats i els materials eco sostenibles son l’aposta de Creaciones Euromoda de Bocairent a Fira Hàbitat València

Reprodueix vídeo

Creaciones Euromoda de Bocairent present a Fira Hàbitat València

Fins el 23 de setembre, la ciutat de València es converteix durant 4 intenses jornades en el principal aparador internacional de la indústria espanyola amb Fira Hàbitat. La Fira Internacional del Moble i Il·luminació de València.

Així, d’entre les més de 600 marques nacionals i internacionals que exposen a la Fira de Mostres, trobem – al pavelló número 3 – Creaciones Euromoda. Empresa amb seu a Bocairent, a la Vall d’Albaida. Amb especialització en estampació tèxtil per a moda, llar i decoració. I que aposta fortament per la innovació i el compromís per la sostenibilitat i el reciclatge.

Amb més de 35 anys d’experiència en el sector, Creaciones Euromoda és fabricant i es posiciona com una de les empreses tèxtils punteres a la comarca.

A més a més, d’entre altres reconeixements, Creaciones Euromoda compta amb l’acreditació de Pime Innovadora. Aquest segell reconeix a les empreses que desenvolupen activitats en l’àmbit de la investigació, el desenvolupament i la innovació. (R+D+i). Així, amb l’obtenció d’aquesta acreditació, Creaciones Euromoda reafirma la seua voluntat de continuar desenvolupant-se, per a aconseguir millores i innovacions en l’estampació digital de teixits i la confecció de tèxtils per a la llar. I així, continuar creixent, generant riquesa al país i oferint innovacions importants per al sector tèxtil.

Creaciones Euromoda de Bocairent present a Fira Hàbitat València

Comarcal.TV

Creaciones Euromoda de Bocairent present a Fira Hàbitat València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés