Els tiquets per a les paelles i per al sopar de jubilats de la Fira de Xàtiva es podran aconseguir a partir del dilluns 8 d’agost

Reprodueix vídeo

Tiquets paelles Fira Xàtiva

A partir de dilluns es podran recollir les entrades per al sopar de jubilats i per a les paelles del 21 d’agost de la Fira de Xàtiva.

En el cas de les Paelles, que tindran lloc a l’aparcament del pavelló de voleibol,  les reserves dels tiquets es podran fer a partir de les 8 del matí, a través de la pàgina www.firaxativa.com. Hi haurà un total de 150 taules numerades, les quals apareixeran a un plànol sobre el qual cada usuari/a podrà punxar i apuntar-se.

En primer lloc, les reserves seran per taula amb un mínim de 6 comensals i un màxim de 10. Els tiquets seran nominatius amb nom, cognoms i DNI. Els tiquets es mostraran a l’entrada per a la verificació. Almenys dos per taula hauran d’estar impresos i s’entregaran a la recollida dels condiments per poder ocupar la taula assignada. Si un mateix DNI és emprat en diverses reserves, s’anul·laran de manera immediata les taules en les quals aparega.

En segon lloc, els menors d’edat hauran de presentar a l’entrada del recinte, junt al tiquet nominatiu, l’autorització d’un tutor responsable.

També, cal recordar que estarà prohibida l’entrada de vidre i que al recinte sols podran accedir per a les paelles les persones amb tiquet.

L’obertura de portes i el repartiment de condiments s’iniciarà a les 12 hores. Les portes del recinte s’obriran per al públic general a partir de les 16 hores amb entrada lliure. La festa estarà amenitzada per l’orquestra Matrix Band.

Sopar jubilats

Pel que fa al sopar de jubilats podran passar a recollir les invitacions del dilluns 8 al dijous 11 d’agost pel saló social de la llar de jubilat de la Plaça Roca, en horari de 10 a 13 hores. Per a poder arreplegar el tiquet serà necessari ser jubilat o pensionista, major de 55 anys i empadronat a Xàtiva. Hi haurà que presentar el DNI original (no seran vàlides les fotocòpies) i la persona pensionista haurà d’acreditar-se. Es podran retirar un màxim de 4 invitacions per persona (sempre i quan es presenten els quatre DNI originals).

Tiquets paelles Fira Xàtiva

Comarcal.TV

Tiquets Paelles Fira Xàtiva
Paelles Fira d’Agost a Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés