EMobility Expo World Congress impulsarà València

Reprodueix vídeo

Mobility Expo World Congress impulsarà València

EMobility Expo World Congress, el major congrés sobre mobilitat sostenible a nivell internacional que es celebrarà en València. Del 21 al 23 de març, impulsarà la regió com gran hub de la mobilitat sostenible d’Europa. Durant tres dies, eMobility World Congress reunirà a més de 5000 professionals i 340 experts internacionals per a descobrir les últimes tendències. Vehicles i solucions tecnològiques per a definir la full de ruta de la mobilitat del futur.

Finalment l’elecció de València com a seu de l’esdeveniment està vinculada al fort compromís de la regió amb la mobilitat sostenible amb la posada en marxa d’un conjunt de projectes referents en el sector de l’automoció, ferroviari, aeronàutic i d’emmagatzematge energètic.

Finalment aquesta primera edició d’eMobility Wcpo World Congress reunirà més de 180 firmes líders de la indústria de la mobilitat i comptarà amb una agenda multidisciplinar integrada per líders referents de l’àmbit internacional. A més entre elles estaran Ford i Toyota del sector de l’automoció; distribuïdors d’energia i fabricants de sistemes de càrrega com Iberdrola, Endesa, EDP, Power Electronics o Floox Power; navilieres com Balearia o centres tecnològics com Eurecat, Redit i ITE, Institut Tecnològic de l’Energia.

EMobility Expo World Congress impulsarà València

Comarcal.TV

EMobility Expo World Congress impulsarà València

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés