Una expedició de 26 persones i representants de 12 empreses d’Ontinyent s’empapen dels últims avanços tecnològics del sector tèxtil a la Fira ITMA de Milà

Reprodueix vídeo

Empreses de la ciutat d’Ontinyent i comarca a la Fira ITMA de Milà

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat la participació d’empreses de la ciutat i comarca a la Fira ITMA de Milà com “una oportunitat per seguir avançant cap un futur cada volta més tecnològic” al sector tèxtil. Rodríguez encapçala l’expedició de 26 persones organitzada dins del conveni d’impuls al clúster signat per l’Ajuntament i Ateval, expedició a la que participen representants de 12 empreses locals. Aquesta és la fira de maquinària tèxtil, matèries primeres, teixits i confecció de major rellevància a nivell mundial.

L’alcalde també visitava i donava suport a altres empreses de la zona que estan presents com a expositors de tecnologia com són Optron i Tacomec.

 ITMA, que es celebra des de 1951 a ciutats d’Europa i la Xina. Compta enguany amb més de 1300 expositors de 42 països que ocupen 12 pavellons del complex d’expedicions Feria Milà Rho. El lema d’enguany és “Pivotant cap a la transformació digital i la circularitat”.  Com a novetat es compta amb un nou espai dedicat a estructures de reforç tèxtil per a materials compostos.

Comarcal.TV

Empreses de la ciutat d'Ontinyent i comarca a la Fira ITMA de Milà

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés