En l’últim acte com a president de la GVA, Ximo Puig agraeix al personal sanitari valencià l’esforç que han fet durant la pandèmia de COVID-19

Reprodueix vídeo

Ximo Puig agraeix als sanitaris l’esforç realitzat durant la pandèmia

El president en funcions de la Generalitat, Ximo Puig, ha volgut dedicar el seu últim acte com a president de la Generalitat a rebre els representants dels departaments de salut de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de traslladar-los personalment el seu reconeixement, que ha demanat fer extensiu als més de 60.000 professionals de la sanitat pública valenciana.

Puig ha agraït al personal sanitari valencià l’esforç realitzat durant la pandèmia de COVID-19, i la seua contribució a “salvar vides”. La qual cosa ha qualificat d’objectiu prioritari per al Govern Valencià.

En el transcurs de l’acte, al qual també ha assistit el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, i l’exconsellera Ana Barceló.

Finalment, el president ha destacat la “corresponsabilitat” de la societat valenciana.

El president Puig ha recordat les més de 10.000 persones que van morir durant el que ha considerat com els pitjors moments que ha afrontat com a ciutadà i com a governant.

Ximo Puig agraeix als sanitaris l’esforç realitzat durant la pandèmia

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés