En Ontinyent més de 5000 alumnes i 700 professors enceten un nou curs on es faran realitat les grans obres del pla Edificant

Reprodueix vídeo

Nou curs escolar a Ontinyent

Més de 5.000 alumnes i 700 professores en infantil, primària, secundària i ESO han protagonitzat hui dilluns la volta al col·le d’Ontinyent; una jornada de retrobaments que enguany ha tingut lloc al CEIP Vicent Gironés. Un inici de curs que ha necessitat del treball al llarg de l’estiu per part de la regidoria de Serveis Municipals per deixar els centres a punt. Uns centres que al cas de la capital de la Vall d’Albaida destaquen per la seua innovació.

I parlant de innovació educativa al CEIP Vicent Gironés hui mateix s’ha encetat el projecte Olimpíades, fil conductor que es treballarà durant tot el curs aprofitant que el 2024 es viuran els jocs a París.

Un nou curs a Ontinyent on es faran realitat les grans obres del pla “Edificant” com les de l’IES l’Estació ja adjudicades.

Al mateix temps s’espera la represa de les obres al CEIP Martínez i també del Vicente Gironés. Ací també ha hagut un increment de preus. S’espera iniciar l’actuació a la tardor de 2024.

D’aquesta manera en 2024 es preveu que estiguen en marxa les obres de més calat del pla “Edificant”.

Nou curs escolar a Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés