Reestructuració àrees de govern amb Ignaci Reig, a Xàtiva

Reprodueix vídeo

En Xàtiva Ignacio Reig assumeix les regidories de Seguretat i Mobilitat i Xelo Angulo Recursos Humans després de l’eixida de Ciutadans

La renúncia del regidor de Ciutadans de Xàtiva, Juan Giner, ha obligat amb Reestructuració àrees de govern. Així Ignacio Reig assumirà les dues delegacions que deixa Giner: Seguretat Ciutadana i Mobilitat. El departament de Recursos Humans i Règim Interior -fins ara en mans del propi Ignacio Reig- passarà a dependre de la regidora Xelo Angulo. Xelo, fa unes setmanes va deixar la Direcció General de Cooperació davant la seua entrada com a diputada a les Corts Valencianes. Açò li permetent una major flexibilitat.

Respecte a la reestructuració àrees de govern, Reig s’ha referit a la necessitat de cobrir els llocs vacants de la Policia Loca. També els expedients de pintura vial a la ciutat, la renovació de la senyalització vertical o l’increment de la lluita contra el soroll especialment durant els propers mesos d’estiu. També es vol tindre més presència a les pedanies i Bixquert on ja es compta amb un agent fixe assignat exclusivament a aquesta zona.

D’altra banda, Xelo Angulo ha manifestat que s’enfronta a un repte ja que «Recursos Humans és una àrea que necessita d’una bona gestió per a que la resta de departaments puguen funcionar». En aquest sentit, Angulo s’ha referit a la recentment convocada  Oferta Pública d’Ocupació per tal d’estabilitzar un total de 103 processos laborals a l’Ajuntament, i que es pretén tindre iniciats abans de que finalitze l’any.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés