Al voltant de 800 jubilats de 21 pobles participen en l’encontre comarcal de gent gran celebrat a Atzeneta d’Albaida

Reprodueix vídeo

Encontre comarcal jubilats d’Atzeneta d’Albaida

Un dia molt gran per a la gent gran. Aquest dissabte 22 d’octubre, Atzeneta d’Albaida va acollir l’encontre comarcal de jubilats de la Vall d’Albaida  i es va convertir en una excel·lent amfitriona per l’èxit de participació, acudiren quasi 800 persones de 21 pobles i per oferir un ampli i variat ventall d’activitats que va incloure exposició de paradetes, visita guiada, dinar de germanor i balls populars. Tots van quedar encantats amb aquesta trobada tan necessària després de dos anys tan durs que ha pogut ser una realitat gràcies a l’esforç de l’associació comarcal, de l’Ajuntament d’Atzeneta i d’una persona clau, Salvador, al que tots enyoren.

La inauguració tindria lloc a les deu i mitja del matí al parc 9 d’octubre on el president comarcal fou l’encarregat de tallar la cinta.

Només mig hora després aquest és l’immillorable ambient que es vivia al carrer Papa Joan XXIII on es van desplegar les paradetes dels diferents pobles participants on es van donar a conèixer els productes més característics de la terreta o oficis com l’espart. Ací sobretot es va menjar i beure de meravella; des de la pericana de Bufali; als licors d’Aielo o l’herbero de Bocairent.

A la fira també es va promocionar l’artesania de l’espart i altres tradicions de la comarca com els boixets.

Un matí, a més, molt animat gràcies a la Batukatà de Llutxent.

Tots els participants en l’encontre es van tornar reunir al pavelló on a les dos de la vesprada es va servir un dinar de germanor.

Però encara no s’ha acabat ja que a les cinc de la vesprada es va poder gaudir del millor folklore valencià amb els balls populars a càrrec de grups de danses dels pobles de la comarca acompanyats per la rondalla La Comarcal. Altra cita arrelada a la tradició que posaria el fermall d’or a una trobada de jubilats que serà difícil de superar.

Encontre comarcal jubilats d’Atzeneta d’Albaida

Comarcal.TV

Encontre comarcal jubilats d'Atzeneta d'Albaida

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés