Énguera prepara la I Fira de l’Oli en octubre amb la col·laboració de la Cooperativa Campoenguera i la Diputació

Reprodueix vídeo

Énguera prepara la Fira de l’Oli

La Diputació de València col·laborarà amb l’Ajuntament d’Énguera i la Cooperativa Campoenguera en l’organització de la primera Fira de l’Oli d’Énguera. Aquesta es celebrarà del 13 al 15 del pròxim mes d’octubre en el municipi, dins del pla d’impuls al turisme gastronòmic de València Turisme.

El diputat de Turisme de la corporació provincial, Pedro Cuesta, s’ha reunit en el consistori local amb l’alcaldessa d’Énguera, Matilde Marín, per a analitzar el projecte.

La primera Fira de l’Oli d’Énguera es centrarà en el producte estrela de la comarca. S’oferirà al públic visitant tres dies de festa gastrocultural, en els quals agricultors, productors i cuiners mostraran la qualitat de l’oli enguerí i altres productes de la cuina local.

Els actes s’han dissenyat per a les famílies, grups d’amics o persones que vullguen conèixer l’Énguera, l’Énguera turística o l’Énguera històrica. Ponències, tasts d’oli, de vi, degustacions, rutes culturals, una zona gastronòmica, visites guiades per la Cooperativa Campoenguera, showcooking, una ruta teatralitzada, activitats infantils i una degustació de gaspatxos son només algunes de les ofertes que s’estan preparant per a aquesta fira.

Énguera prepara la Fira de l’Oli

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés