Ens Uneix, el partit de Jorge Rodríguez, aconsegueix el diputat clau per a decidir el govern provincial

Reprodueix vídeo

Ens Uneix aconsegueix el diputat clau per el govern provincial

Finalment Ens Uneix té la clau per decidir el Govern de la Diputació de València. Així es ratifica després del recompte final de les eleccions municipals del 28 de maig dut a terme en la Junta Electoral de Zona d’Ontinyent i que ha requerit més de 7 hores, haja ratificat que la formació liderada per l’alcalde ontinyentí, Jorge Rodríguez, és la més votada amb 11.117 vots en el partit judicial, 17 més que els 11.100 del Partit Popular, segons s’ha conclòs en l’escrutini.

Així doncs es confirma que els blocs d’esquerra, PSPV-PSOE i Compromís i dreta, amb PP i Vox, sumen 15 diputats cadascun, quedant en mans de la representació d’Ens Uneix el vot decisiu per a conformar govern i posteriorment per a arribar a acords.

Una veu a València per a defensar els interessos de tota la comarca i els municipis més menuts de l’interior.

A més d’aconseguir el diputat clau, ens Uneix, ha augmentat un 35% els seus regidors a les comarques valencianes i duplica els municipis on pot governar. La formació municipalista ha obtingut 38 regidors en 9 ajuntaments de la Vall d’Albaida, la Safor i el Comptat. Front als 28 en 5 localitats dels anteriors comicis.

Ens Uneix aconsegueix el diputat clau per el govern provincial

Comarcal.TV

Ens Uneix aconsegueix el diputat clau per el govern provincial

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés