Ens Uneix aterra a les comarques d’Alacant

Reprodueix vídeo

Ens Uneix aterra a les comarques d’Alacant

Ens Uneix traspassa fronteres i presenta la seua primera agrupació local fora de la comarca de la Vall d’Albaida, concretament a l’Alcoià, de la mà dels regidors de Muro d’Alcoi, Àngel Mollà i Xelo Cascant. Amb Muro Ens Uneix són ja una dotzena els municipis que es sumen a un projecte municipalista i sense etiquetes.

En l’actual legislatura Àngel Mollà està exercint de primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Festes i Seguretat i Xelo Cascant com a regidora de Cultura, Serveis Socials i Educació tots dos dins del grup de no adscrits després de deixar el PP a principis de març al mostrar el seu rebuig a la decisió de la direcció regional del partit de prescindir d’ells i també de la resta de l’actual grup municipal de cara a les properes eleccions. Ara amb Ens Uneix es posa al seu abast una estructura i una organització reconegudes i un plantejament en comú.

El regidor va destacar que aquest és un projecte de futur amb mesures concretes. Avalat pel treball de tots aquests anys amb gent que xafa el carrer perquè el que més importa són les persones.

Una altra manera de fer política i ja avalada.

A més Ens Uneix obri les seues portes a tota aquella gent disposta a treballar pel seu poble des del municipalisme.

Ens Uneix aterra a les comarques d’Alacant

Comarcal.TV

Ens Uneix aterra a les comarques d’Alacant

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés