Ens Uneix decidirà també el govern de la Mancomunitat de Municipis després de duplicar les alcaldies a la Vall d’Albaida

Reprodueix vídeo

Ens Uneix decidirà també el govern de la Mancomunitat

A més de la Diputació de València, Ens Uneix també decidirà el futur govern de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Així després que el passat dissabte amb la constitució dels ajuntament, el partit haja duplicat oficialment la seua xifra d’alcaldies a la comarca.

A més de repetir el propi Jorge Rodríguez com alcalde d’Ontinyent, Jordi Vila en El Palomar i Fani Mollà en Bufali, s’afegeixen les alcaldies de Benissoda amb Reme Espí, Benicolet amb Iván Martínez i Beniatjar amb Jaime Ferrer. Uns resultats que comporten que la formació municipalista tinga 12 consellers en l’ens comarcal. El Partit Popular tindrà 24; PSPV-PSOE i Compromís sumen 26 i els independents de Terrateig, Llutxent i Montitxelvo acumulen un total de 6. Per a arribar a la majoria s’ha de comptar amb el suport de 35 consellers i per tant, Ens Uneix té també la clau de la governabilitat.

Aquest és un partit que va nàixer en 2019 i que ha crescut exponencialment, consolidant el projecte a la Vall d’Albaida i fent inclús un primer pas d’expansió fora d’ella ja que ha obtingut representació en Muro d’Alcoi, a la comarca d’el Comptat amb Àngel Mollà i a Vilallonga, a la Safor amb José Ripoll.

Des d’Ens Uneix asseguren que treballaran per tenir una Mancomunitat útil. Recupere el seu objecte fundacional que és gestionar de manera el més eficient possible els serveis bàsics dels pobles de la comarca.

Comarcal.TV

Ens Uneix decidirà també el govern de la Mancomunitat

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés