Ens Uneix demanara entrar al govern de la Diputació

Reprodueix vídeo

Ens Uneix demanara entrar al govern de la Diputació

La Vall ens Uneix comença les negociacions per a decidir el seu vot clau en la conformació de la nova Diputació de València, el que decantarà la balança cap la dreta o cap l’esquerra. La intenció del partit de Jorge Rodríguez és formar part del govern de la corporació provincial i també tenen clar que donaran el seu suport a qui oferisca la millor opció per a Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida.

En Ens Uneix són conscients del pes del seu representant obtingut per a penes 17 paperetes. No tenen un diputat sinó “el diputat” com ha afirmat Natàlia Enguix. I recorden que Jorge Rodríguez és qui va iniciar la senda del canvi a la Diputació, un camí que volen continuar.

En àmbit local, Natàlia també ha confirmat la intenció de tornar a oferir regidories a altres partits representants a la nova corporació. Ja es va fer oferint regidories a Compromís i Partit Popular a la legislatura que ara acaba i que ha permès portar endavant projectes en conjunt com és el cas de la fibra òptica al centre històric gestionat pel regidor popular Paco Penadés.

Ens Uneix demanara entrar al govern de la Diputació 

Comarcal.TV

https://www.facebook.com/LAVALLENSUNEIX/?locale=es_ES

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés