Ontinyent Ens Uneix desenvoluparà més de 100.000 m2 de sòl industrial per facilitar la implantació de noves empreses

Reprodueix vídeo

Ens Uneix desenvoluparà més de 100.000 m2 de sòl industrial

Ontinyent Ens Uneix desenvoluparà més de 100.000 m2 de sol industrial per a facilitar la implantació de noves empreses. Aquest és una de les propostes més destacades en matèria econòmica. Per a fer-ho efectiu s’exigirà la implicació de la Generalitat a l’igual que a Sagunt o Vallada per a l’adquisició d’eixos terrenys, la seua descontaminació i eixida al mercat a preus competitius.

A través de dues vessats: el suport a la Formació Professional i la posada en marxa del nou Centre d’Innovació i Recerca del Museu del Tèxtil on s’oferirà una formació especialitzada comptant amb la implicació de les universitats i l’escola d’empresaris Edem.

Altres accions plantejades al programa és l’aposta junt amb les associacions empresarials per a la creació de les Entitats de Gestió i Modernització als polígons industrials o les noves ajudes per afavorir la internacionalització de les empreses.

Tot i que Ontinyent és i serà una ciutat industrial hi ha altres sectors que són cada volta més motors de l’economia com el comerç.

Així Ontinyent Ens Uneix continuarà apostant pel sector del comerç i serveis amb campanyes com el Festival de Primavera, la Fira de Tendes Tapes i Rock, la Fira de Novembre o Ontinyent Il·lusiona.  En matèria de turisme és essencial seguir augmentant els espais turístics visitables.  Ja s’ha posat en marxa la fase I del Museu del Tèxtil i la fase II abans de final d’any. S’ha rehabilitat el Pont Vell i el seu entorn i està molt avançada la recuperació de la muralla. Així altra acció serà el Pla de Promoció de la ciutat que ajude a potenciar la “Marca Ontinyent”.

Projectes tots ells per atraure més empreses i visitants a Ontinyent.

Comarcal.TV

Ens Uneix desenvoluparà més de 100.000 m2 de sòl industrial

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés