Ens Uneix destaca el benefici que suposa tenir bones relacions amb la Generalitat Valenciana demostrant així la seua capacitat d’influència davant la represa de les obres de l’Hospital

Reprodueix vídeo

Es reprenen les obres de l’Hospital d’Ontinyent

La Vicepresidenta 1ª de la Diputació per Ens Uneix i Secretària General de la formació a Ontinyent, Natàlia Enguix, ha destacat que la celeritat en la represa de les obres de l’hospital “demostra la capacitat d’influència d’Ens Uneix. I mostra el benefici que suposa per a la ciutat tenir una bona relació amb la Generalitat Valenciana”.

Enguix realitzava estes declaracions després d’haver-se confirmat a l’Ajuntament per part de la Conselleria de Sanitat la data de la represa de les obres el proper 4 de setembre. Donant-se així compliment a la paraula donada pel president Carlos Mazón a l’alcalde Jorge Rodríguez en la seua recent visita a Ontinyent.

Natàlia Enguix posava de relleu que la capacitat de negociació i d’influència del partit. Que ha acabat traduint-se en beneficis directes per a la ciutadania en assumptes tan importants com aquest.

Per fer possible que Ontinyent tinga un hospital com cal eren necessàries noves inversions importants, com els 3’7 milions d’euros que permetran equipar adequadament la ressonància magnètica, i en dies es desbloquejaran licitacions per més de 5 milions d’euros per a altres millores.

Es reprenen les obres de l’Hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

Es reprenen les obres de l'Hospital d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés