Ens Uneix desvelarà, el dijous 6 de juliol, a quin partit dona la presidència de la Diputació de València

Reprodueix vídeo

Ens Uneix desvelarà la presidència de la Diputació el 6 de juliol

La seu d’Ens Uneix a Ontinyent ha acollit, en la vesprada del dilluns 3 de juliol, la segona ronda de reunions amb el PPCV i el PSPV-PSOE pel futur de la Diputació. L’escó de la formació del partit de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, és clau per a formar govern en la corporació provincial per l’empat entre els dos blocs, amb 15 diputats cadascun. Serà el dijous, 6 de juliol, que Ens Uneix farà públic si dona al Partit Popular o al PSPV la presidència de la Diputació de València.

La representant d’Ens Uneix en la Diputació de València, Natàlia Enguix, avançava que les negociacions amb el PP i el PSPV estan sent “difícils i complicades” i ha ressaltat que la formació ha plantejat als dos partits polítics dèsset inversions per a la comarca de la Vall d’Albaida, que fan un total de quinze milions d’euros.

Entre les inversions que demana Ens Uneix, Enguix parlava d’aquelles que “posarien  en valor la cultura dels pobles de l’interior i les infraestructures que donarien vida a la comarca per a que la població s’assente al territori”.

Al final de la primera reunió, amb els representants del Partit Popular, el president provincial, Vicent Mompó,es dirigia als mitjans.

Sobre la línia roja que suposaria VOX, les postures també estan clares.

Eloy Hidalgo, coordinador de les negociacions per part del PSOE, valorava les negociacions com “molt positives”, al mateix temps que reconeixia que són converses complicades, intenses i dures”.

 Ens Uneix i PSOE s’han emplaçat per a una nova reunió el dijous a les 13.00 h.

Atenent a l’actualitat del moment, Enguix responia així en ser preguntada respecte al recurs del fiscal, que demana repetir el judici del “Cas Alqueria”,

En tot moment Ens Uneix ha deixat clar que no tenen clar encara a qui donaran el suport. Però asseguren que no donaran cap “xec en blanc” per a la formació del govern perquè tenen “un problema de desconfiança” amb totes dues parts. Estan en una fase de “reconciliació”. Abans de l’anunci del dijous, la formació comarcalista es reunirà el mateix dia amb el Partit Popular. Despres amb el PSPV. Ambdues reunions per a comunicar-los la decisió. Tot després d’haver iniciat les negociacions fa dues setmanes a Ontinyent amb les delegacions dels dos partits. Un dia abans, el dimecres 5 de juliol, Ens Uneix té previst convocar la militància per a informar del resultat.

Ens Uneix desvelarà la presidència de la Diputació el 6 de juliol

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés