Ens Uneix entra al govern de la Diputació assumint la vicepresidència primera i la gestió de cinc àrees

Reprodueix vídeo

Ens Uneix entra al govern de la Diputació

Aquest dimarts de vesprada en la seu d’Ens Uneix a Ontinyent s’ha celebrat una assemblea extraordinària per a explicar a la militància la decisió d’acceptar l’oferta del president de la Diputació de València, el popular Vicent Mompó, d’entrar a formar part del govern per a aplicar el model Ontinyent i aïllar a l’ultradreta. Així, la diputada d’Ens Uneix i primera tinenta-d’alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix assumirà la vicepresidència primera de la corporació provincial. També gestionarà cinc àrees: Cooperació Municipal, Igualtat, Memòria Democràtica, Cooperació Internacional i la nova delegació de Relacions amb la Generalitat.

La intenció d’Ens Uneix és aplicar en la Diputació el “model Ontinyent” que es vincula amb mesures progressistes en l’antítesi de l’ultradreta.

Fa una setmana, Mompó, va designar l’equip de govern provisional compost per sis homes i sis dones, tots ells pertanyents al PP a l’espera de la decisió d’Ens Uneix. La seua acceptació obliga a una redistribució de delegacions. Cooperació Municipal va recaure en primera instància en la diputada Reme Mazzolari, també vicepresidenta i Igualtat en Immaculada González. A més l’àrea de Memòria Democràtica no estava en l’organigrama inicial.

Ens Uneix també té garantia que les inversions demandes per a la Vall d’Albaida van a complir-se. Entre els compromisos competència de la Diputació s’inclouen actuacions per import de 15 milions d’euros però també hi ha altres que depenen de la Generalitat Valenciana com la finalització de l’hospital d’Ontinyent o el desdoblament de la CV-60 en el tram comprès entre Terrateig i l’Olleria.

Ens Uneix entra al govern de la Diputació

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés