Ens Uneix es reuneix amb Compromís en la ronda de negociacions per a conformar la nova Diputació de València

Reprodueix vídeo

Ens Uneix es reuneix amb Compromís en la ronda de negociacions

Ens Uneix continua negociant amb els diferents grups polítics per a conformar el nou govern de la Diputació de València i aquest dilluns de vesprada tocava una primera presa de contacte amb Compromís. Una reunió on han participat per la coalició valencianista Ivà Bonet, Nico Calabuig, Josep Miquel Moya i Amadeu Mezqida i per la formació comarcalista, Natàlia Enguix, Ricard Gallego i Joan Sanchis. Poc més d’una hora duraren les converses que es salden com positives, fruit de la bona relació entre ambdues forces. Des d’Ens Uneix reiteraren que recolzarien a qui més aporta a la Vall d’Albaida i Ontinyent.

Des de Compromís assenyalaren que aquesta reunió ha servit per a conèixer la predisposició d’Ens Uneix per a tancar un govern progressista i valencianista en la Diputació de València.

Com ha avançat Gallego aquest dimecres 28 de juny continuaran en Ontinyent les negociacions amb populars i socialistes. Vox és l’únic partit que no ha estat cridat per al diàleg, pactar amb el partit d’ultradreta per a formar govern és una línia roja.

Ens Uneix es reuneix amb Compromís en la ronda de negociacions

Comarcal.TV

Ens Uneix es reuneix amb Compromís en la ronda de negociacions

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés