Ens Uneix presenta la seua pròpia candidatura i trenca les negociacions amb el PP i el PSPV en no poder arribar a un acord

Reprodueix vídeo

Ens Uneix presenta la seua pròpia candidatura per a la Diputació

El líder d’Ens Uneix, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez ha anunciat la ruptura de les negociacions entre la seua formació. l PP i el PSPV per a arribar a un acord per a governar la Diputació de València. Així el vot dels de la Vall d’Albaida era decisiu per a desequilibrar l’empat entre la dreta i l’esquerra en el ple i, de moment, les coses segueixen igual. També Rodríguez ha anunciat que la seua representant en el ple es votarà a si mateixa. Ha animat a la resta forces progressistes a votar a Natàlia Enguix.

L’anunci ha estat una autèntica sorpresa.

Amb la decisió d’Ens Uneix de no recolzar ni al PP – pels seus possibles pactes amb Vox- ni al PSPV i votar-se a si mateix, el desenllaç podria resoldre’s amb que la vara de comandament quedara en mans del popular Vicent Mompó, en ser la força amb més representants en el ple.

Pel que respecta al PSPV, que “en principi resultaria més senzill” (ja que Jorge Rodríguez va ser president socialista fins a la seua dimissió pel cas Alqueria, del qual ha sigut absolt). Ha dit que “dificultaria molt la relació amb la Generalitat”.

No obstant això, ha donat marge. De fet, ha indicat que queda una setmana i que “en política no hi ha res escrit”. És a aquest marge temporal al qual s’aferren els socialistes per a convèncer a Rodríguez.

Ens Uneix presenta la seua pròpia candidatura per a la Diputació

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés