Amb més ganes que mai, Bocairent torna a engalanar-se per gaudir de la seua tradicional Entrada de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

Entrada de Moros i Cristians de Bocairent 2023

Bocairent apura les seues Festes de Moros i Cristians, que des del passat 3 de febrer venent celebrant-se en honor a Sant Blai. Aquesta localitat de la Vall d’Albaida va ser de les poques que durant el 2020 va poder celebrar les seues festes. Finalment han sigut de les que més han hagut d’esperar per a tornar a gaudir de les seues tradicions que han tornat enguany amb una participació que ha superat qualsevol expectativa.

El passat dissabte, 4 de febrer, va estar un dels dies més importants, amb l’acte més vistós de tots, l’Entrada de Moros i Cristians, que es va iniciar al carrer Batalla de Lepant, i que va finalitzar a la plaça de l’Ajuntament. Finalment una desfilada que va deixar bocabadat el públic, arribat de totes bandes.

A més que en l’espectacular Entrada participen activament al voltant de 2.200 persones, la mitat del cens de la població de Bocairent. Festers que s’han entregat a la festa des de sempre, com aquest veí que amb 93 anys no perd la il·lusió per seguir la tradició més arrelada a la historia de la localitat.

Durant el mes de gener s’han realitzat alguns actes previs com l’Homenatge a les Capitanies, el concert fester, la Publicació, l’Acapte, les Nits de Ciri o el Dia de les Caixes. L’endemà de l’Entrada, va tenir lloc una nova Diana, que donaria pas a la pujada a l’ermita de Sant Crist i a la Cordà.

A més es festes del 2023 a Bocairent han estat les festes de la normalitat i les del retrobament,. Finalment edició de Moros i Cristians intensa i marcada per la il·lusió dels festers que han tornat a veure els carrers plens de gent.

Entrada de Moros i Cristians de Bocairent 2023

Comarcal.TV

Entrada de Moros i Cristians de Bocairent 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés