Les entrades per al festival Nits al Castell de Xàtiva es podran adquirir a partir d’aquest divendres 5 de maig a les 12

Reprodueix vídeo

Entrades per al festival Nits al Castell de Xàtiva

Demà divendres 5 de maig, a partir de les 12 hores, eixiran a la venda les entrades per a la XXIV edició del Festival Internacional de Música «Nits al Castell», el qual tindrà lloc durant el mes de juliol a la fortalesa xativina.

Les entrades tenen un preu de 20 euros i es podran adquirir a través de la pàgina web de Xàtiva Turisme, o també de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores.

Tal i com ja es va anunciar durant el mes de gener a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) celebrada a Madrid. El Festival comptarà aquest any amb reconeguts artistes com Tanxugueiras, Celtas Cortos, Pedro Guerra, Conchita, Luz Casal, Flora Sempere (El Diluvi) i Judit Nedderman.

La primera de les actuacions tindrà lloc el dissabte 8 de juliol. Comptarà amb la participació del grup gallec Tanxugueiras, conformat per Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneuro.  Acompanyarà la cantant del grup valencià «El Diluvi», Flora Sempere. La segona data (15 de juliol) la protagonitzarà un dels grups més icònics, Celtas Cortos, vigent des de la dècada dels 80. Mentre que per al 22 de juliol està previst el concert a tres veus entre Pedro Guerra,  Judit Nedderman i Conchita. Finalment el Festival el clourà el 29 de juliol una de les artistes més reconegudes del panorama nacional: Luz Casal, qui ja va xafar el mateix escenari l’any 2014.

A més l’Ajuntament oferirà com és habitual servei d’autobús per a poder pujar al Castell i baixar una vegada finalitze l’actuació.

Entrades per al festival Nits al Castell de Xàtiva

Comarcal.TV

Entrades per al festival Nits al Castell de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés