Entrevista a Ana Morell, candidata a l’alcaldia d’Oliva pel PSPV

Reprodueix vídeo

Entrevista a Ana Morell, candidata a l’alcaldia d’Oliva pel PSPV

El Centre Polivalent d’Oliva acollia el dissabte 22 d’abril a la vesprada la presentació de la candidatura del PSPV d’Oliva a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Els socialistes iniciaven un acte de presentació amb una gran expectació de públic, que omplia l’espai multiusos olivense, amb unes 600 persones.

L’acte de presentació comptava també amb la presència del president de la Diputació de València, Toni Gaspar; i el Director General d’Urbanisme, Vicente García Nebot.

Esment especial la que li dedicava la candidata socialista a l’alcaldia, Ana Morell, amb qui hem parlat hui per a presentar-nos les línies bàsiques del seu projecte per al que l’acompanyen un grup de joves i altres membres que ja han compartit govern amb la candidata.

Morell ens ha avançat ja algunes de les propostes de ciutat que pretenen realitzar com la construcción d’un auditori amb aules formatives per a la ciutat. A més, Ana Morell, es compromet per escrit amb els comerciants del Mercat Municipal dels divendres. A que es puga mantindre la seua activitat tots els divendres de l’any.

Entrevista a Ana Morell, candidata a l’alcaldia d’Oliva pel PSPV

Comarcal.TV

Entrevista a Ana Morell, candidata a l'alcaldia d'Oliva pel PSPV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés