Entrevista a Jesús Blázquez; X Fira de l’Automòbil d’Adexa

Reprodueix vídeo

Entrevista a Jesús Blázquez; X Fira de l’Automòbil d’Adexa

Xàtiva alberga aquest cap de setmana, la X edició de la Fira d’Automoció “Adexauto”, organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera; una fira amb el nombre més gran de participants de les últimes edicions i que recupera la seua data habitual.

La Fira es desenvoluparà a l’Albereda Jaume I i l’Avinguda Selgas i comptarà amb 38 marques. Una vintena de concessionaris que oferiran cotxes nous, de quilòmetre 0, seminous i d’ocasió entre el divendres 16 i el diumenge 18 de juny en horari comercial.

Novetats que també arriben al sector dels vehicles híbrids i eco.

L’última fira celebrada abans de la pandèmia va superar les 200 ventes. Enguany veient la presència de més marques i parcel·les i els descomptes tan agressius que estan preparant-se s’espera superar aquesta xifra.

Els concessionaris participants seran: Motor Pacífico Premium, Miferauto, Hyundai Marcos Automoción, Nissan Marcos Automoción, Ford Autos Montalt, Ulsan Motor, Setauto Xàtiva, Grupo Palacios, Auto Blazquez, Talleres Algerpa, Flexi-car, Car Show, Import Wagen, Automóviles Fersán, Sakurauto, Servirapid motos i Motibat motos.

Entrevista a Jesús Blázquez; X Fira de l’Automòbil d’Adexa

Comarcal.TV

Entrevista a Jesús Blázquez; X Fira de l'Automòbil d'Adexa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés