Entrevista a Josep Alandete, candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia

Reprodueix vídeo

Entrevista a Josep Alandete, candidat per Projecte Gandia

Josep Alandete encapçala Projecte Gandia, la nova plataforma independent i plural gandiense, de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.

Anirà acompanyat de Laura Morant, exportaveu i exintegrant també de Compromís Gandia i exregidora de l’Ayuntament de Gandia. Joan Francesc Peris, secretari d’organització i electoral d’Els Verds de Gandia.

En aquesta entrevista repassem els projectes urbanístics més importants de la ciutat. Com ara la transformació en bulevar de la carretera del Grau amb l’objectiu de reconvertir el destí turistic i mantenir el seu atractiu i competitivitat. L’adequació de l’Avinguda del Grau o el Centre Sociosanitari Rois de Corella.

Parlem també del Pla Edificant portat a terme a l’IES Ausiàs March i al Col•legi Les Foies al Grau de Gandia. D’entre altres assumptes comentem la importancia del Programa “Terrats Verds”, un projecte pioner i experimental que impulsa millores en el paisatge urbà amb la intenció de donar rellevància, promoure el respecte i protegir els valors que li son propis.

Entrevista a Josep Alandete, candidat per Projecte Gandia

Comarcal.TV

Entrevista a Josep Alandete, candidat per Projecte Gandia

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés