Entrevista a Pedro Garcia; III Mercat d’Ací l’Alcúdia de Crespins

Reprodueix vídeo

Entrevista a Pedro Garcia, III Mercat d’Ací l’Alcúdia de Crespins

El cap de setmana del 10 i 11 de juny, l’Alcúdia de Crespins viurà la III edició del “Mercat d’Ací; Maneres sostenibles de guanyar-se les garrofes” organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica, encapçalada per Pedro García i amb la col•laboració de la Farigola Produccions.

En el marc de les Festes de Sant Onofre 2023, la Plaça Jaume I, s’omplirà de productes de la terra i de proximitat en una fira que aposta per un consum responsable i ecològic.

Enguany la fira comptarà amb més de 20 llocs amb una gran varietat de productes d’alimentació i embotits, formatges, oli de la zona, vins, artesania, plantes, corda, sabons, tèxtil sostenible, on a més cada un dels artesans mostrarà el seu treball.

Igual que en l’edició anterior es podrà gaudir de la granja interactiva i la música itinerant a càrrec del Palleter Medieval. Exposició d’eines i ludoteca Fem Joc a càrrec de la Farigola Produccions.

Al Mercat d’Ací també s’ha convidat a les diferents associacions de l’Alcúdia de Crespins. On el dissabte 10 podran mostrar-nos la labor que duen a terme i oferir-nos els seus treballs.
Finalment el diumenge 11 a les 19 h tindrà lloc l’actuació del grup musical infantil Trobadorets.

Entrevista a Pedro Garcia, III Mercat d’Ací l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Entrevista a Pedro Garcia, III Mercat d'Ací l'Alcúdia de Crespins

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés