Entrevista Ana Sala, alcaldessa de Calp i candidata a la reelecció per Somos Calpe

Reprodueix vídeo

Entrevista Ana Sala alcaldessa de Calp

Ana Sala és l’actual alcaldessa de Calp. Després d’apartar-se del Partit Popular on s’ha sentit menyspreada, enceta un nou camí a revalidar l’alcaldia amb “Somos Calpe”.

Durant aquesta legislatura, la de la pandèmia, el govern de Calp ha impulsat 5 edicions del bo comerç, 2 edicions del bo gastronòmic i 3 del Pla de l’Ocupació Local, inèdits al municipi, gràcies –en part- a l’estreta col•laboració amb l’associació d’empresaris de Calp.

S’ha aconseguit 2.000.000€ de fons europeus Next Generation per a poder assumir inversions clau, a les que s’ha d’afegir; el passos de vianants intel•ligents i sistemes d’il•luminació i de reg també intel•ligents així com carrils bici i itineraris per als vianants per a accedir a les nostres platges.

Des de “Somos Calpe” continuaran lluitant per les tradicions i defensant el sector pesquer en contra l’ampliació de la piscifactoria.

L’aval d’Ana Sala i de l’equip de “Somos Calpe” és l’experiència i la gestió dels últims anys, bona mostra d’això es que el deute de l’Ajuntament de Calp en 2019, abans de la seua arribada a l’alcaldia, era de 15.700.000€. A dia de hui, i després de molta feina, el deute és 0€.

Entrevista Ana Sala alcaldessa de Calp

Comarcal.TV

Entrevista Ana Sala alcaldessa de Calp

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés