Entrevista Creu Roja Ontinyent

Reprodueix vídeo

Entrevista Creu Roja Ontinyent

Creu Roja a Ontinyent, Agullent, Aielo, Bocairent i Fontanars oferix a la ciutadania un catàleg de servicis on desenvolupar el seu voluntariat.

Les àrees que s’han elaborat per a orientar a les noves incorporacions de voluntariat han sigut dissenyades a partir dels diferents Plans existents ja en Creu Roja.

La referent de l’àrea de comunicació és Dolo Moscardó, encarregada de donar a conéixer totes les activitats que es duen a terme a Ontinyent i en els quatre pobles de la seua assemblea: Agullent, Aielo, Bocairent i Fontanars.

Des d’esta àrea s’emporta la xarxa social Facebook de Creu Roja, les relacions amb els mitjans de comunicació i la informació a la ciutadania dels programes de captació de fons i voluntaris, com serien el sorteig de l’or, el dia de la bandereta, el programa d’empreses, etc.

Finalment, i no menys important, s’encarrega de la comunicació interna entre voluntaris, tant en xarxes socials com en els esdeveniments de vida associativa organitzats per l’assemblea.

Des de l’assemblea d’Ontinyent, tant la directora tècnica Local: Marina Belda com la Treballadora Social: Rosa Parrilla, el seu president: Javier Cantó i tots els referents de cadascuna de les àrees o programes nomenats, estan a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o atendre qualsevol consulta.

No dubteu a contactar amb Creu Roja si teniu la inquietud de participar en un voluntariat. Us recordem, C/ Morereta, 2 a Ontinyent o, simplement, trucant al telèfon: 96.238.66.07

Entrevista Creu Roja Ontinyent

Entrevista Creu Roja Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés