Es celebra el Mig Any Fester de Canals amb més de 670 persones al sopar popular a la Plaça Pont del Riu i la festa de l’orquestra “MATRIX”

Reprodueix vídeo

Mig Any Fester de Canals

Sant Antoni 2024 està ja mes a prop. Concretament a 6 mesos i calia celebrar-ho. Com és habitual, els canalins i canalines es reuniren el passat dissabte, 22 de juliol, a la Plaça Pont del Riu. Una cita per a gaudir d’un sopar popular de germanor en el marc de la commemoració del Mig Any Fester. Una picadeta variada, entrepans d’embotit a la brasa, gelat, beguda i molt bon ambient es donaren cita al voltant de les diferents taules preparades al carrer.

L’èxit d’assistència estava més que justificat i es que tots esperaven l’acte central d’aquesta celebració, que és el de conèixer quins xiquets seran els encarregat d’exercir de cuiros i bandera infantil.

Però abans es va procedir a la tradicional rifa. Aquesta és una de les moltes iniciatives posades en marxa pel festers per tal de sufragar la festa de l’any que ve.

L’escenari aniria omplint-se  dels protagonistes de Sant Antoni 2024. Primer desfilarien els festers, seguidament la Festera de Gràcia, Adriana Ballester, i la seua Cort d’Honor, després les representants infantils i per últims els 10 festerets els primers en la història de la festa de Canals, una festa que evoluciona i dona cabuda a més gent.

El fester Jorge Munuera era l’encarregat de nomenar els escollits; Pablo Centeno serà el cuiros infantil i Yago Munuera el bandera infantil de les festes de Sant Antoni 2024.

La festa continuaria fins ben entrada la matinada de la mà de l’orquestra “MATRIX”.

Com veuen, Sant Antoni es gaudeix amb intensitat durant tres dies seguits al mes de gener però les celebracions en honor al patró omplin d’activitat la localitat durant tot l’any.

I paral·lelament a les celebracions del Mig Any Fester, la pedania d’Aiacor estava immersa en els actes de les Festes de Sant Jaume Apòstol.

D’entre les diferents activitats programades a Aiacor, destaca – com no podia ser d’altra manera-, la missa en honor a Sant Jaume i la posterior processó.

Vetlades musicals, presentació dels festers… tot un seguit d’actes que, malgrat la calor, sempre aconsegueixen reunir el veïnat.

Molta activitat i molta festa la que s’ha respirat aquest passat cap de setmana a Canals i als seus annexos poblacionals.

Mig Any Fester de Canals

Comarcal.TV

Mig Any Fester de Canals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés