Es presenta la 69 edició i el 70 aniversari del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost de Xàtiva amb esmorzar moter

Reprodueix vídeo

Després de dos edicions d’absència, els motors tornaran a rugir aquest 15 d’agost al circuit urbà de Xàtiva. Aquest anys se celebra la 69 edició del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost i el 70 aniversari de la seua primera carrera. I per anar escalfant motors,  el Club Moto Ruta Xàtiva ha preparat un esmorzar de presentació amb la col·laboració de la Falla Sant Feliu. I el resultat és una Albereda plena d’aficionats que han pogut  esmorzar

Un acte presentat per Kike Roselló que va comptar amb parlaments de l’alcalde Roger Cerdà o la Reina de la Fira Patricia Iborra i la presència de pilots veterans. A més, no va faltar una exposició de motos de competició. I de cotxes clàssics també va haver una representació amb el Club del 600 de València. La Falla Sant Feliu de Xàtiva ha sigut l’organitzadora; una comissió que es troba immersa en la celebració del seu 50 aniversari.

Es pretén així donar-li major difusió a una carrera urbana que després de 70 anys s’ha consagrat com la més antiga d’Espanya. Enguany, encara que a les primeres edicions es passava per l’Albereda, es manté el circuit i horaris.

Cita icónica de la Fira

Ricardo Tormo, Ángel Nieto o Bernat Martínez són alguns noms associats a una cita que és tota una icona de la Fira de Xàtiva però darrere del malaurat Bernat, un pilot de la terra, en concret de Quatretonda, Javier Oltra “Barrina” és el que més carreres ha guanyat.

A la presentació es va poder comprar de forma anticipada les entrades per al Trofeu de Velocitat i encara queda altra oportunitat.

Efectivament l’univers de les dues rodes tornarà a enviar la capital de la Costera el proper 15 d’agost i serà un Trofeu molt especial després de dos anys en blanc i per commemorar-se el 70 aniversari.

Comarcal.TV

 

Trofeu de Velocitat Fira d’Agost Xàtiva
Esmorzar presentació Trofeu de Velocitat Fira d’Agost

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés