Es renova el servei d’ “Ontibici” incorporant 8 noves estacions als barris i canviant les 57 bicicletes

Reprodueix vídeo

Ontinyent renova el servei ‘Ontibici’

Ontinyent renova el servei ‘Ontibici’ , el primer servei públic municipal de préstec de bicicletes 100% elèctriques posat en marxa a la província de València. L’empresa Mobilitat Urbana Sostenible SLU està procedint a l’eliminació dels punts de càrrega fixes, passant a ser totes les estacions virtuals. Aquestes s’amplien en 8 més als diferents barris i comptant amb un total de 24.

Per altra banda, dels 124 “nodes d’estacionament” es passarà als 144. A més no caldrà recàrrega en cap punt, sinó que el sistema de manteniment logístic s’ocuparà de canviar les bateries quan es detecten que s’esgoten. Igualment la nova interfície farà més fàcil el procés d’inscripció.

A més es renoven les 57 bicicletes del servei. Seran del model “Ridemovi” de 3a generació que, a més de comptar amb una presència més robusta, incorporen comptaquilòmetres digital i presenten un pedaleig més estable. 5 unitats d’aquestes noves bicis va poder ser provades per la ciutadania el passat 28 d’octubre coincidint amb la celebració del “Park (ing) Day”.

Per totes aquestes modificacions, el servei romandrà interromput entre dues i tres setmanes i les persones usuàries rebran una compensació, tant pels problemes de connexions registrats als últims mesos, com per aquesta aturada temporal. Des de la seua posada en marxa “Ontibici” és una de les principals apostes per la sostenibilitat feta des del Govern d’Ontinyent, juntament amb la gratuïtat del transport públic en bus.

Ontinyent renova el servei ‘Ontibici’

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés