Es tanca en només dues setmanes la campanya de recaptació de fons per a l’adquisició de la nova campana de l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Aconsegueixen sufragar la campana de l’ermita a Ontinyent

La junta directiva de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve vol agrair la massiva resposta que ha tingut la proposta llançada a la ciutadania d’Ontinyent el passat 20 de juliol per tal de recaptar els fons necessaris per a l’adquisició de la nova campana que substituirà la robada el passat 7 de juliol. I és que en només dues setmanes s’ha aconseguit l’objectiu plantejat. Gràcies a la col·laboració de més de 150 persones i empreses de la ciutat.

Les donacions s’han fet mitjançant aportacions en efectiu i a través d’una plataforma web que ha comptat amb la col·laboració de la immobiliària Kapitàlia. A més, aquesta s’ha fet càrrec de les despeses i comissions generades.

La nova campana ja està en fase de disseny amb l’assessorament de la Colla de Campaners i s’espera poder instal·lar-la i beneir-la el proper 26 de desembre, dia de Sant Esteve. Una vegada finalitzen les obres de consolidació estructural que es duran a terme en l’ermita dins del programa “Ontinyent Participa”.

Així, l’associació de Llumeners també agraeixen la implicació mostrada pels diferents mitjans de comunicació en fer ressò inicialment del robatori i posteriorment per difondre de forma desinteressada la campanya llançada per tal de recaptar fons.

Aconsegueixen sufragar la campana de l’ermita a Ontinyent

Comarcal.TV

Aconsegueixen sufragar la campana de l'hermita a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés