“Els treballs i les dones” i “Queen of hearts” últims documentals a concurs al Mon·Doc de Montaverner

Reprodueix vídeo

Es tanca la secció competitiva

El dijous 24 de novembre l’organització del Mon·Doc va programar les projeccions suspeses el dimarts. A les sis i mitja es presentaria “Queen of hearts” de Chema Ramos i a les vuit de la vesprada les protagonistes foren les dones de Banyeres de Mariola al documental  “Els treballs i les dones” que va comptar amb la presència del seu director Josep Miquel Martínez. Un treball que forma part dels fons del “Museu de la Paraula” que esdevé en un merescut reconeixement a les dones que ajudaren a mantenir l’economia local durant el segle XX.

Dones que han contribuït a l’evolució de la comunitat sense dedicar temps a si mateixes, de manera invisible, el que és pràcticament una màxima universal.

Per al seu director que aquest treball haja sigut seleccionat ja és tot un premi.

Pel que fa a la primera projecció de la jornada, conta la fascinant història de Larissa Swirski; una descendent dels últims tsars russos que treballà com a espia nazi per a convertir-se després en agent doble al servei de l’exèrcit britànic. Un personatge clau durant la Segona Guerra Mundial en la xarxa d’espionatge teixida a Gibraltar. Una vida que sembla de novel·la o de pel·lícula, però que fou ben real.

Finalment aquest dos documentals, el Mon·Doc tancava la secció competitiva i les votacions per al Premi del Públic.

Es tanca la secció competitiva

Comarcal.TV

Es tanca la secció competitiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés