L’artista faller de Xàtiva, Xavier Herrero, ofereix monuments en temps rècord per a aquest mateix 2023

Reprodueix vídeo

Es venen falles a Xàtiva

Xavier Herrero i el seu equip han finalitzat pràcticament el treball que havien de fer per a les Falles d’aquest 2023. Al seu taller, ubicat en Xàtiva, es té una màxima, la de controlar molt bé el temps abans que arriben les festes però enguany han acabat tan prompte que ha decidit posar una anunci a través de les xarxes socials per oferir monuments en temps rècord a aquelles comissions que s’han quedat sense falla per a aquest mes de març. En concret ofereix un monument gran i un infantil dedicat als superherois i ja ha rebut alguna que altra consulta.

I això que de comandes per a les Falles d’enguany en tenia moltes, en concret 10 monuments repartits per tota la geografia.

La idea de l’anunci naix després de vendre un monument a una comissió que s’havia quedat sense artista.

Xavier Herrero representa la passió pel seu treball que és alhora la seua vocació. Ja de menut decideix que seria artista faller i amb només 15 anys va plantar la seua primera falla infantil en Xàtiva, la seua ciutat i ja no para fins l’actualitat i després de més de 35 anys d’experiència. El seu taller, dotat de la mestria artística uneix també la tecnologia, podent afrontar reptes de gran nivell i enguany el repte és aquest: ajudar a les comissions si necessiten una falla en temps rècord.

Es venen falles a Xàtiva

Comarcal.TV

Es venen falles a Xàtiva

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés