Es presenta la campanya “Estima Gandia” per implicar a tota la ciutadania a aconseguir una ciutat més neta i saludable

Reprodueix vídeo

“Estima Gandia”

“Estima Gandia” és la campanya de comunicació que ha presentat l’Ajuntament al marc del Pla Respecte, un pla que es va iniciar al mes de setembre passat amb diverses accions que volen confluir en un mateix objectiu: mantenir la ciutat neta, cuidada, promoure la qualitat i la confortabilitat urbana que tot veí mereix. Així, aquesta campanya aprofundeix en la necessitat d’implicar a tot la ciutadania i incideix en els quatre aspectes relatius a l’ordenança de convivència que es pretenen erradicar.

Per altra banda també s’ha fet balanç de les primeres setmanes de la posada en marxa del Pla Respecte. Així als mesos de setembre i octubre, la Policia local ha imposat un total de 59 sancions, les més nombroses per consumir alcohol en espais públics, 24, seguit de la micció a la via pública, traure trastos al carrer sense informar o portar el gos solt. Pel que fa a la brigada de resposta ràpida ha rebut 2.026 avisos, dels que ja s’han executat un 70%.

L’alcalde també ha informat que s’han incrementat les neteges intensives per tota la ciutat i que fins a finals de novembre s’actuarà als carrers.  Alhora actuar al mobiliari urbà, els embornals o la jardineria a més de reposar contenidors i les lluminàries més antigues.

“Estima Gandia”

Comarcal.TV

“Estima Gandia”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés